OnePlus троллит Apple, відзначаючи лідерство на ринку Індії

Індійський підрозділ OnePlus опублікувало твіт з наступним текстом на зображенні: «Привіт, Siri, який преміум-смартфон №1 в Індії?». Так китайська компанія пожартувала над Apple після публікації звіту Counterpoint Market Monitor Service.

Дослідження говорить, що в секторі флагманських смартфонів в Індії лідирує продукція OnePlus. Компанії вдалося захопити 36% ринку в четвертому кварталі 2018 року, утримуючи лідируючу позицію три квартали поспіль. Долі Samsung і Apple склали 26 і 30% відповідно.

У фінансовому звіті Apple за перший квартал 2019 року говориться, що виручка компанії впала через зниження продажів iPhone. Купертіновска корпорація пообіцяла переглянути ціни на свої смартфони на ринках, де місцева валюта найбільніше впала у співвідношенні до долара.

Останній флагман бренда, OnePlus 6T, оснащений 6,41-дюймовим дисплеєм FullHD + з вирізом-краплею, Snapdragon 845, основною камерою з сенсорами 16 + 20 Мп і фронтальною на 16 Мп. Акумулятор на 3700 мАг підтримує фірмову Fast Charge, смартфон працює на Android 9 Pie.

Існує чотири модифікації пристрою: з пам’яттю 6 + 128 ГБ, 8 + 128 ГБ і 8 + 256 ГБ, а також McLaren Edition з особливим дизайном і рекордними 10 ГБ оперативної пам’яті.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.