Telegram отримав повноцінну службу підтримки

Протягом багатьох років месенджер Telegram для всіх простих користувачів працював автономно, тобто їм можна було користуватися лише так, як є і ніяк більше. При цьому зв’язатися з розробниками, або ж кимось ще, було практично неможливо, що багатьом користувачам не подобалося. Як вдалося з’ясувати сьогодні, 31 січня 2019 року, даний сервіс для спілкування отримав повноцінну службу підтримки, якої тепер можуть користуватися всі бажаючі. Її співробітниками є волонтери з різних країн світу. Платять їм гроші чи ні – невідомо.

Йдеться про офіційне сервісі, який призначений для того, щоб надавати користувачам допомогу в разі, якщо вони зіткнулися з якимись проблемами. Так, наприклад, можна дізнатися, як обійти блокування Telegram в Росії. При цьому, якщо ніякі стандартні поради не допомагають, можна поспілкуватися з живим співробітником служби підтримки, причому такі вміють спілкуватися відразу на декількох мовах, в тому числі російською. Офіційне співтовариство називається «Volunteer Support», а являє воно з себе спеціального бота.

Скільки всього співробітників працює в підтримці Telegram – в даний час невідомо. При цьому у цих співробітників можна не тільки попросити допомоги для вирішення якогось питання, пов’язаного з месенджером, але ще і, наприклад, поскаржитися на порушників закону, які ведуть спільноти, пов’язані з продажем наркотиків, вогнепальної зброї, або ж чогось ще . З одного боку здається, що в службі підтримки месенджера немає ніякого сенсу, однак насправді це далеко не так.

Ці люди будуть «очищати» сервіс від людей, що використовують його для шахрайства, а також діяльності, забороненої законодавством різних країн світу. Також є підстави вважати, що співробітники Telegram перевірятимуть і блокувати спільноти, які поширюють піратські копії фільмів, серіалів, телешоу, музики та іншого контенту, захищеного авторськими правами. Звернутися до служби підтримки вже зараз можуть всі бажаючі, а зробити це вкрай просто – потрібно перейти в «Налаштування» і натиснути на кнопку «Задати питання», після чого у вікні вибрати «Почати».

Нова можливість вже доступна у всіх версіях Telegram, в тому числі в таких для комп’ютерів, планшетів і смартфонів на базі різних операційних систем.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.