Перший смартфон без роз’ємів і кнопок

Meizu представила перший у світі смартфон без отворів і фізичних клавіш: монолітний корпус переривають лише модуль камери і спалах. Пристрій одержав назву ZERO.

Корпус виконаний з кераміки і захищений від попадання води та пилу за стандартом IP68. Роз’єм для зарядки замінює фірмова бездротова технологія потужністю 18 Вт, а бічна сенсорна клавіша послужить інтерфейсом для управління смартфоном. Звук передається через екран завдяки технології mSound 2.0.

Слота для SIM в ZERO також немає: його роль виконує віртуальна eSIM (технологія не працює в Україні). Для підключення навушників присутній Bluetooth 5.0.

За фотоможливості відповідають дві камери з сенсорами Sony IMX 380 і IMX 350 здатністю 12 і 20 Мп відповідно, фронтальна камера на 20 Мп. Використовується 5,99-дюймовий екран OLED з вбудованим дактилоскопічним сенсором, а також чіпсет Snapdragon 845, який змінить Snapdragon 855 відразу як тільки він стане доступний. Не виключена і версія з підтримкою 5G.

Докладної інформації про характеристики немає, як і приблизної ціни і дати релізу Meizu ZERO: імовірно, пристрій залишиться на рівні концепту.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.