Xiaomi Redmi Note 5 нищівно сильно впав в ціні до мінімальної позначки

Трохи менше одного року тому, тобто на початку 2018 року, в продаж по всьому світу, в тому числі на території України, вступив бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Note 5, який багато людей як і раніше вважають одним з найкращих недорогих телефонів даного виробника. Він має стильний дизайн, подвійний камерою, корпусом з металу, сканером відбитків пальців, стабільним і потужним технічним оснащенням, а також, крім того, деякими іншими особливостями, за рахунок яких його вже купили собі дуже багато покупців.

На старті продажів, як це завжди буває, цінник даного смартфона виявився сильно завищеними, проте з тих пір ситуація сильно змінилася в кращу сторону. В ході дослідження цін на електроніку вдалося з’ясувати, що Xiaomi Redmi Note 5 нищівно сильно впав в ціні до мінімальної позначки, ставши набагато дешевше і доступніше, ніж раніше. Тепер його можна купити в класичній модифікації всього за 4070 гривень, тобто по вкрай привабливі ціні. На вибір пропонують чорну, рожеву, блакитну, золотисту і червону забарвлення.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 5 оснащений 5,99-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 636 з тактовою частотою 1,8 ГГц, графікою Adreno 509, подвійний основний (12 Мп + 5 Мп) і 13 Мп фронтальною камерами, графічним прискорювачем Adreno 509, роз’ємами microUSB і 3,5 мм для підключення навушників, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 128 ГБ включно, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, а також батареєю ємністю 4000 мАг.

Виробник заявляє підтримку швидкої зарядки Quick Charge 3.0, модулі зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONAS і FM-радіо, а також корпус з металу, здатний похвалитися габаритами 158.6 x 75.4 x 8.1 мм, тоді як важить весь апарат 181 грам. Прямо «з коробки» на мобільний пристрій буде встановлена ​​операційна система Android 8.1 Oreo, причому при першому включенні на нього вдасться відразу ж встановити прошивку MIUI 10. Купувати смартфон найкраще в магазинах з великим кількість позитивних відгуків і багаторічним досвідом роботи.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.