Polestar випустить електричний хетчбек із системою Android HMI

Шведська компанія Polestar, створена на базі спортивного підрозділу Volvo, опублікувала тизер своєї другої серійної моделі – чотирьохдверного Фастбек з повністю електричною силовою установкою.

Технічні характеристики автомобіля не називаються. Однак, в компанії обіцяють, що віддача машини складе близько 400 к.с. з максимальною швидкістю 140 миль на годину, а однієї зарядки вистачить приблизно на 480 кілометрів.

На особливу увагу заслуговує мультимедійна система. Автомобіль буде працювати з Google Android HMI, яка використовує аналогічні Android Auto функції, але без підключення до смартфону. Найбільш важливими з них є підтримка голосового помічника «Google Асистент» і наявність «Google Карти».

Виробник також повідомив, що нова модель за ціною буде порівнянна з Tesla Model 3, яка зараз продається в США в середньому за 44 тис. доларів. Polestar обіцяє поділитися іншими подробицями про новий Фастбек в найближчі тижні.

Перша модель Polestar дебютувала в жовтні 2017 року на автосалоні в Женеві. Автомобіль оснастили активною підвіскою та гібридною силовою установкою потужністю 600 кінських сил.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.