NVIDIA GeForce RTX 2060 отримає несподіване число конфігурацій

Слідом за витоком результатів тестування в бенчмарку готовність серії відеокарт GeForce RTX 2060 до релізу підтвердив сайт Євразійської економічної комісії. У базі даних регулятора з’явилися перші подробиці про новинку. Особливістю майбутнього GPU стало безпрецедентна кількість версій із нестандартним об’ємом пам’яті в декількох десятках різних модифікацій.

Компанія Gigabyte, яка зареєструвала безліч нестандартних конфігурацій, готується до релізу графічного прискорювача. На відміну від уже анонсованих лінійок RTX 2080 і RTX 2070 з фіксованим обсягом відеопам’яті, новинку оснастять 6, 4 і 3 ГБ GDDR6 в залежності від конфігурації. У список майбутніх моделей вендора також увійшли варіанти на базі GDDR5X і GDDR5, націлені на бюджетний сегмент.

Детальні технічні характеристики RTX 2060 офіційно ще не опубліковані. Інсайдери ресурсу VideoCardz стверджують, що версії на 3 і 6 ГБ отримають однакові тактові частоти, проте, будуть відрізнятися кількістю ядер CUDA. Версія на 4 ГБ отримає збільшену частоту, але меншу ширину шини пам’яті та ймовірно займе нішу GTX 1050 Ti.

Всього виробник зареєстрував 39 різних версій відеоадаптера. У список увійшли як ігрові лінійки AORUS і Gaming OC з заводським розгоном, так і моделі, призначені для компактних корпусів.

Офіційний анонс лінійки GeForce RTX 2060 імовірно відбудеться у січні 2019 го. Очікувана вартість 6-гігабайтної новинки на основі відеопам’яті GDDR6 складе приблизно $ 349.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.