Samsung розповіла, які пристрої Galaxy отримають оновлення до Android Pie

Слідом за оновленням двох популярних смартфонів лінійки Galaxy компанія Samsung опублікувала повний список пристроїв бренду, які отримають новітню операційну систему Android Pie. «Дорожня карта», що з’явилася в додатку Samsung Members, включає більше двох десятків гаджетів і терміни їх переходу на свіжу ревізію «зеленого робота» з фірмовою оболонкою One UI.

Інтерфейс Samsung One UI модифікований для зручності використання Android-пристроїв однією рукою і підтримує жестове управління. Флагманські Galaxy S9 і Galaxy S9 Plus вже почали отримувати оновлення в деяких регіонах, прошивка для Galaxy Note 9 знаходиться в статусі бета-версії та почне поширюватися в лютому 2019 го. Усього до списку увійшли 24 апарати лінійки Samsung Galaxy, включаючи планшети.

Galaxy S8, Galaxy S8 Plus і Galaxy Note 8 повинні отримати нову прошивку до березня. Інші пристрої середнього і бюджетного цінових діапазонів почнуть отримувати оновлення, починаючи з квітня. Усього до жовтня наступного року на дев’яту ревізію Android і нову фірмову оболонку зможуть перейти власники 24 апаратів корейського гіганта.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.