DxOMark дісталися до камери Google Pixel 3!

Фахівці DxOMark опублікували результат тестування флагманського Pixel 3, представленого у жовтні цього року. Цього разу Google не вдалося посісти перше місце, смартфон отримав 101 бал. 

Цікаво, що стільки ж балів отримав раніше iPhone XR, у якого також одна основна камера, а портретний режим досягається за рахунок софтових рішень. Вище Pixel 3 розташувалися Huawei P20, Xiaomi Mi MIX 3, Samsung Galaxy Note 9 і навіть HTC U12 +.

До плюсів Pixel 3 віднесли високу деталізацію в більшості умовах та непогану деталізацію при зумі, швидке фокусування, відмінний динамічний діапазон, точна витримка при використанні спалаху. Серед мінусів: шуми, особливо в умовах низької освітленості, іноді зустрічається низька експозиція та ореоли з колірною окантовкою. 

Загальний бал досягається за рахунок тестування фото і відеоможливостей флагмана. Pixel 3 отримав 103 і 98 балів, відповідно. 

Google Pixel 3, як і Pixel 3 XL , оснащений однією основною камерою роздільною здатністю 12 Мп, сенсор Sony IMX355 зі світлосилою f/1.8.

Раніше, 20 грудня, DxOMark також опублікували результати тестуванняфлагмана OnePlus 6T. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.