Microsoft анонсувала нового компаньйона для Office

Компанія Microsoft запустила новий одноіменний додаток-компаньйон для пакета послуг Office 365, який повинен стати «домом» для всіх програм та замінити існуючий аналог.

У ньому користувач може перемикатися між усіма документами пакета, будь то презентації PowerPoint або таблиці, зроблені в Excel. Є просунутий пошук, який допоможе знайти потрібні файли як на комп’ютері, так і в інтернеті через пошуковик Bing.

На думку корпоративного віце-президента Microsoft Джареда Спатару, запуск нової програми-компаньйона допоможе користувачам отримати максимальну користь із сервісів Office.

Для багатьох користувачів Outlook, Word, PowerPoint і Excel – це основні інструменти для роботи. Надати їм один додаток, який об’єднує в одному місці всю інформацію про їхню роботу, було необхідно.

Також, компанія заявила, що з наступного року таке програмне забезпечення буде встановлено на всіх нових пристроях виробника. 

Спочатку Office буде поширюватися для учасників програми Windows Insider, а для інших користувачів воно з’явиться «найближчим часом». Необхідно мати підписку Office 365 або доступ до Office 2019, Office 2016 або Office Online.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.