Творці AnTuTu закликали не порівнювати продуктивність пристроїв на Android та iOS

Розробники популярного бенчмарка AnTuTu прокоментували недавню новину про продуктивність  Lenovo Z5 Pro GT . У тесті він набрав рекордний показник, залишивши позаду всі існуючі смартфони, включаючи останні моделі iPhone. Однак, розробники рекомендують Android-фанатам не поспішати зловтішатися над користувачами «яблучної» техніки.

Нагадаємо, що Lenovo Z5 Pro GT став першим у світі смартфоном на базі нового флагманського процесора Snapdragon 855 і з 12 ГБ оперативної пам’яті. У AnTuTu він набрав 368 480 очок, що помітно більше, ніж у будь-якого іншого смартфона. Найближчими його конкурентами є iPhone останнього покоління. Розробники бенчмарка вирішили прояснити ситуацію і заявили, що Android та iOS не можна порівнювати таким чином.

Lenovo Z5 Pro GT видає рекордні результати в AnTuTu

«Lenovo тільки що анонсувала версію Z5 Pro з 855-м” драконом “і 12 ГБ оперативної пам’яті, яка повинна стати найпотужнішим Android-смартфоном на даний момент. Що стосується балів, Lenovo офіційно заявляє, що Z5 Pro GT в AnTuTu набрав 368 480 балів, помітно випередивши всі нинішні Android-флагмани. Lenovo також повинна стати першим виробником, який застосував Snapdragon 855. Але, ми тут, щоб все пояснити. Алгоритми платформ Android та iOS відрізняються, тому порівнювати їх не можна», – написали автори AnTuTu в соціальній мережі Weibo.

Розробники бенчмарка не розповіли, в чому конкретно полягають відмінності в алгоритмах між платформами. Але, виходячи із їх заяви, показники AnTuTu можна враховувати тільки для пристроїв на одній операційній системі. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.