HTC планує скласти конкуренцію iPhone в наступному році

Портал DigiTimes зі слів президента тайванського підрозділу HTC Даррена Чена розповів, що компанія в наступному році сфокусується тільки на флагманах високої якості.

Чен заявив, що майбутні смартфони HTC здивують користувачів не тільки своєю потужністю, але і будуть змагатися з iPhone на тайванському ринку.

Відповідно до цієї стратегії, компанія продовжить розширювати серію U12 в 2019 році. Зараз старша модель U12 + комплектується процесором Snapdragon 845, 6 ГБ оперативної пам’яті, 64/128 ГБ ПЗУ з можливістю розширення картами пам’яті microSD.

Президент також повідомив, що на даний момент продажі пристроїв виробника успішні: смартфон з підтримкою технології блокчейн Exodus 1 був розпроданий, а продажі VR-гарнітур компанії збільшилися за рахунок оновленого Vive Pro і Vive Focus.

HTC прагне підвищити продуктивність свого магазину додатків Viveport VR, і якщо вийде, зробити з нього аналог таких платформ, як Google Play або App Store, але для індустрії віртуальної реальності.

Нещодавно компанія представила, можливо, останній середньобюджетний смартфон Desire 12s  c восьмиядерний процесором Qualcomm Snapdragon 435 і камерою на 13 Мп.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.