Oukitel K7 Power: супермен за $ 99

Купити новий смартфон в наші дні дуже просто. Досить визначитися з характеристиками, своїми можливостями, відкрити пару десятків сайтів і … загубитися в різноманітті новинок. Тому, часом простіше зупинитися і звернути увагу на перевірену, хоч і не зовсім нову модель. Oukitel K7 Power з ємною батареєю, швидкою зарядкою та ударостійким корпусом напередодні Нового року пропонують з хорошою знижкою.

Одне з головних достоїнств Oukitel K7 Power – величезний акумулятор на 10 000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки. Смартфон обладнаний шестидюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1440х720 пікселів і співвідношенням сторін 18: 9. Усередині встановлений восьмиядерний процесор MediaTek MT6750T з тактовою частотою 1,5 ГГц, що працює за підтримки 2 ГБ оперативної пам’яті. Для зберігання інформації в апараті передбачено 16 ГБ, але, при бажанні, обсяг можна збільшити за рахунок карт пам’яті microSD ємністю до 128 ГБ.

На задній поверхні смартфона, декорованого під шкіру, розташовується подвійна камера з об’єктивами на 13 і 2 Мп. Розширення фронтальної камери становить 5 Мп.

Перед релізом апарату був знятий відеоролик, що демонструє смартфон. На ньому запускають ігри, тестують продуктивність, показують роботу сканера відбитків пальців і можливості камери.

Зараз Oukitel K7 Power продається на AliExpress за $ 99 при середній ціні в $ 119.

Крім того, компанія Oukitel проводить різні конкурси .

Усі зазначені ціни дійсні на день публікації. Кількість пристроїв обмежена.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.