У новий рік з чистим будинком: подаруйте собі свободу від прибирання

Для підтримки чистоти в будинку доводиться постійно виконувати прибирання, а перед святом, таким як Новий рік, прийнято все вичищати до блиску. Це займає багато часу і сил, які хочеться витратити на близьких або ж на себе. Тому, краще обзавестися домашнім помічником у вигляді робота-пилососа. Він прибереться у потрібний час, сам себе підзарядить, та й взагалі вимагає до себе мінімум уваги. А зараз гаджет можна придбати за вельми доступною ціною.

iLife V7s Plus

iLife V7s Plus – поліпшена версія моделі V7s Pro. Важливою відмінністю від попередника стала можливість одночасного виконання сухого та вологого прибирання за рахунок модернізованого контейнера для води об’ємом 450 мл, чого вистачає на прибирання приміщення площею 120-180 квадратних метрів. Крім того, в пилососі використовується нова конструкція резервуару для рідини зі спеціальним насосом, що запобігає протіканню та появі калюж на підлозі.

Потужність всмоктування пилососа становить 600 Па, що дозволяє йому крім пилу збирати різне дрібне сміття, включаючи крихти їжі. При цьому рівень шуму не перевищує 60 дБ, так що пристрій не заважатиме розмовляти або дивитися телевізор. Вбудованого акумулятора вистачає на 120-150 хвилин прибирання, а при низькому рівні заряду iLife V7s Plus автоматично повертається до своєї станції для підзарядки.

Зараз iLife V7s Plus можна придбати за $ 160 – невелика ціна за купу зекономленого часу. Звичайно, повністю від прибирання робот пилосос не врятує, але робити його доведеться набагато рідше.

iLife V5s Pro

iLife V5s Pro – ще одна модель з підтримкою вологого прибирання. На днищі пилососа кріпиться мікрофібра, на яку під час збирання подається вода з контейнера на 300 мл. Останній знаходиться під верхньою кришкою, звідки його зручно діставати, щоб наповнити. Робот збирає все сміття та слідком прибирає залишки бруду на підлозі вологою тканиною. Взимку це особливо корисна функція, так як на взутті в будинок заноситься багато бруду. Під час зупинки подача води припиняється, дана функція зроблена для того, щоб захистити від заливання як робота, так і підлоги.

Пилосос підтримує роботу в двох режимах: звичайний з низьким рівнем шуму при максимальній продуктивності для більш ефективного прибирання. Гаджет обладнаний усіма необхідними сенсорами і датчиками для самостійної навігації у приміщенні. Ним можна управляти за допомогою комплектного пульта, вибираючи режими прибирання і програмуючи розклад роботи.

На AliExpress модель iLife V5s Pro сьогодні можна замовити за ціною всього $ 144.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.