Tumblr видалили з App Store через контент користувача

Ще 16 листопада додаток раптово пропав з App Store. В Apple ситуацію ніяк не коментували, розробники також мовчали. І нарешті стало відомо, що виною всьому став завантажений користувачем контент.

Кожен із завантажуваних файлів перевіряється спеціальними фільтрами, які порівнюють його з базою заборонених даних. База поповнюється з деякою затримкою, що дозволило частині матеріалів просочитися в соціальну мережу.

Мова йде про сцени насильства над дітьми, що є для компанії Apple точкою нульової терпимості. Тому, додаток моментально було видалено з App Store, залишаючись доступним в Google Play.

Щоб додаток повернувся на майданчик, він повинен мати чітку систему фільтрації подібного контенту, що прописано в правилах для розробників додатків.

Адміністрація соціальної мережі заявила, що вже працює над вдосконаленням системи. Проте, жодних термінів у коментарі не міститься.

Контент, який привів до блокування додатка, на даний момент видалений. Причому разом із завантажившим його в мережу аккаунтом.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.