Мобільний підрозділ Samsung переживає кризу

Як повідомляє ЗМІ Korea Herald, головна компанія Samsung Electronics незадоволена результатами смартфонного бізнесу. Глава мобільного підрозділу піддався критиці віце-президентом корпорації Лі Чжеюном за низькі фінансові показники.

Операційний прибуток за третій квартал знизилася на 30 відсотків в порівнянні з попереднім звітним періодом і на 10 відсотків щодо рівня річної давнини.

Що стосується інновацій, джерело Korea Herald повідомило про «жорстку систему прийняття рішень в мобільному підрозділі», що не дозволяє компанії знаходити і застосовувати нові ідеї.

Крім того, Samsung поступилася першим місцем за продажами смартфонів в Індії китайському конкурентові Xiaomi. У Китаї південнокорейська компанія взагалі має частку менше одного відсотка, відстаючи щонайменше від п’яти місцевих виробників.

“Я шкодую про поточний стан смартфонного бізнесу Samsung і докладу всіх зусиль, щоб подолати кризу за допомогою Galaxy S10 і складного смартфона.” – глава Samsung Mobile Донг Джин Ко

Тому, в наступному флагмані компанії очікується новий вид вирізу в дисплеї у форматі отвору та підекранний сканер відбитків пальців. Складаний смартфон під назвою Galaxy F також використовує кілька інноваційних рішень. Обидва пристрої отримають новий чіпсет Exynos 9820 з нейронною підсистемою.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.