Слайдер Honor Magic 2 розглянули зсередини

Нещодавно представлений Honor Magic 2 потрапив у руки фахівців з розбирання та лагодження гаджетів з порталу MyFixGuide. Це перший смартфон з шістьма камерами, крім того, він виконаний у форм-факторі слайдера, що викликає підвищений інтерес до його конструкції.

Розбирання Honor Magic 2 починається з від’єднання задньої кришки, яку попередньо потрібно нагріти, щоб послабити дію клею. Відразу під нею знаходиться акумулятор, який легко витягується, якщо потягнути за спеціальний стікер. Цікаво, що батарея підключається до плати двома кабелями замість одного, як в інших смартфонах. Більшість компонентів, включаючи камери, модульні: їх легко від’єднати і замінити в разі необхідності.

Щоб дістатися до механізму слайдера, потрібно практично повністю розібрати смартфон і витягти з нього всі компоненти. У ході демонтажу з’ясувалося, що для руху дисплея і його стійкості виробник передбачив цілих п’ять каналів.

Розбирання Honor Magic 2 показало, що навіть з такою складною конструкцією його досить легко розібрати і замінити потрібну деталь. Правда, при необхідності ремонту дисплея або вбудованого в нього сканера відбитків пальців доведеться розібрати гаджет до останнього гвинтика.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.