Blackview BV9600 Pro з AMOLED-екраном і NFC: 4 дні на покупку зі знижкою і подарунком

Днями компанія Blackview представила новий захищений смартфон BV9600 Pro. У порівнянні з BV9500 апарат став помітно тоншим, потужнішим, отримав більш якісний екран з більшою діагоналлю при тих же габаритах і поліпшену камеру. Він не боїться води і виконаний за військовими стандартами надійності. Крім того, гаджет оснащений NFC, і його можна використовувати для оплати покупок. Новинка вже доступна на AliExpress за зниженою ціною в рамках попереднього замовлення.

Головною фішкою Blackview BV9600 Pro є підвищена виживаність. Смартфон виконаний у відповідності з військовим стандартом MIL-STD-810G, що гарантує нормальну роботу при трясці, вібрації, перепадах температури і тиску, вологості та інших зовнішніх факторах. Крім того, він захищений від води і пилу за стандартом IP68 / IP69K, а, значить, йому не зашкодить не тільки занурення на глибину більше 1 метра тривалістю 30 хвилин, але і струмінь води високої температури. Корпус пристрою виконаний з міцного сплаву алюмінію 7000-ї серії і додатково посилений по кутах. З таким смартфоном не страшно вирушати в похід, на пляж або будівництво.

Смартфон оснащений 6,21-дюймовим AMOLED-дисплеєм з невеликими рамками. За габаритами апарат практично ідентичний BV9500 з 5,7-дюймовим екраном. Присутній режим збільшеної чутливості дисплея, при включенні якого можна управляти смартфоном в рукавичках навіть при морозі до -30 ° C.

З восьмиядерним процесором Helio P60, графічним прискорювачем Mali-G72 MP3 і 6 ГБ оперативної пам’яті Blackview BV9600 Pro без проблем справляється з будь-яким поставленим завданням. Виробник запевняє, що новинка на 70% потужніша за попередника. Працює апарат під управлінням Android 8.1 Oreo, але для нього вже заявлений вихід Android 9.0 Pie. Для зберігання даних представлений накопичувач на 128 ГБ з можливістю збільшення вдвічі картами пам’яті. Вбудований акумулятор на 5580 мАг став практично вдвічі менше, ніж в BV9500, але за рахунок енергоефективного процесора і оптимізації програмного забезпечення автономність зменшилася всього на 30%. Натомість смартфон став набагато тоншим.

Blackview BV9600 Pro оснащений модулем NFC, а значить підтримує безконтактні платежі за допомогою Google Pay та інших сервісів. Досить просто піднести смартфон до терміналу, економлячи тим самим час у порівнянні з оплатою картою або готівкою. Для забезпечення безпеки апарат оснащений сканером відбитків пальців, розташованим на бічній грані.

Технічні характеристики Blackview BV9600 Pro:

  • ОС: Android 8.1 Oreo з оновленням до Android 9.0 Pie
  • Дисплей: 6,21 “, Full HD +, AMOLED, режим «в рукавичках»
  • Процесор: Helio P60, вісім ядер, 2,0 ГГц, Mali-G72 MP3
  • Оперативна пам’ять: 6 ГБ
  • Вбудований накопичувач: 128 ГБ, підтримка карт microSD до 128 ГБ
  • Основна камера: 16 Мп (Samsung S5K3P) + 8 Мп (Samsung S5K4H), підтримка портретної зйомки
  • Фронтальна камера: 8 Мп
  • Акумулятор: 5580 мАг, підтримка бездротової зарядки
  • Безпека: сканер відбитків пальців на бічній грані + функція розпізнавання лиць
  • Безконтактна оплата: NFC
  • Звук: аудіочіп AW1813, динамік потужністю 98 дБ
  • SIM-карти: дві, підтримка 4G LTE
  • Габарити: 162,9 х 81,4 х 10 мм

Новий Blackview BV9600 Pro вже доступний для замовлення в магазині на AliExpress за зниженою ціною і з бездротовою зарядкою в подарунок. Пропозиція діє до 10 листопада.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.