ASUS ZenFone 6 може отримати незвичайний виріз у дисплеї

Ресурс HDBlog.it опублікував «живі» фото і відео раннього прототипу ASUS ZenFone 6. Він відрізняється зсунутим вправо каплевидним вирізом у дисплеї.

Виріз вміщує фронтальну камеру і схожий на такий же у Essential Phone. У правій частині рядка стану Android поміститься тільки відсоток заряду батареї, інші індикатори зміщені лівіше. Широкий отвір для розмовного динаміка, який розмістився у верхній рамці, може говорити про наявність стереозвуку.

На відміну від ZenFone 5Z, основна камера прототипу розміщена по центру задньої панелі, сканер відбитків пальців вбудований у блок з двома фотосенсороми та спалахом. На ввімкненому екрані смартфона згадується також можливість розблокування по обличчю.

Хоча дизайн ZenFone 6 явно розроблявся як безрамковий, від нижнього масивного виступу позбутися не вдалося. На межі розмістилися роз’єм USB Type-C, основний спікер і 3,5-міліметровий джек для навушників.

Як очікується, ASUS ZenFone 6 буде представлений в ході виставки MWC 2019 початку наступного року. Дизайн кінцевого пристрою може змінитися – в мережу потрапив тільки ранній прототип.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.