Samsung представила сенсори мобільних камер високої роздільної здатності

Samsung Electronics представила нові сенсори для мобільних камер: 48-мегапіксельний ISOCELL Bright GM1 і 32-мегапіксельний ISOCELL Bright GD1. У їх основі лежить анонсована влітку цього року технологія ізоляції пікселів ISOCELL Plus для підвищення якості знімків. Крім того, нові модулі адаптовані до зйомки в умовах недостатнього освітлення.

«Попит на ультракомпактні датчики зображення з високою роздільною здатністю зростає в міру того, як смартфони розвиваються, щоб надати користувачам нові та більш захоплюючі враження від зйомки. Із впровадженням новітніх сенсорів Samsung ISOCELL Bright GM1 і GD1 з розміром пікселя 0,8 мкм ми маємо намір продовжити розвивати інновації в технології датчиків зображення », – розповів Бен Кей Хар, віце-президент з маркетингу System LSI в Samsung Electronics.

При зменшенні розміру пікселів нові датчики ISOCELL Bright дають виробникам модулів камер більше свободи, дозволяючи створювати сенсори меншого розміру або використовувати більше пікселів в наявних габаритах. У GM1 і GD1 застосовується технологія ISOCELL Plus з ізоляцією окремих пікселів за допомогою спеціального матеріалу, що мінімізує відображення і оптичні втрати. Це забезпечує більш точну передачу кольору і поліпшену на 15% світлочутливість.

Крім того, нові сенсори GM1 і GD1 здатні забезпечити світлочутливість, як у модулів з розміром пікселя 1,6 мкм з роздільною здатністю 12 і 8 Мп відповідно. Досягається це шляхом об’єднання чотирьох сусідніх пікселів. Також, підтримується електронна стабілізація з використанням гіроскопа.

Samsung планує почати випуск сенсорів ISOCELL Bright GM1 і GD1 в четвертому кварталі цього року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.