Nubia X: безрамковий флагман з двома дисплеями

Бренд Nubia представив флагманський смартфон Nubia X. Він отримав продуктивну начинку і позбувся фронтальної камери, але головною особливістю новинки стала незвичайна конструкція відразу з двома дисплеями.

Основний IPS-дисплей діагоналлю 6,26 дюйма з роздільною здатністю Full HD + (2280×1080 точок), щільністю пікселів 403 ppi та співвідношенням сторін 19:9 займає 93,6% поверхні передньої панелі. Датчики наближення й освітленості, а також розмовний динамік акуратно вписані у верхню частину екрана, завдяки чому смартфон обійшовся без трендової «моноброви». Особлива конструкція дисплейного модуля дозволила мінімізувати і товщину «підборіддя».

Другий екран, оснащений фільтром синього світла для захисту очей, розмістився на тильній поверхні смартфона. Його діагональ становить 5,1 дюйма, функціонально дисплей повністю ідентичний основному. Над ним розташувався модуль подвійної камери, розширення сенсорів якої становить 16 (f / 1.8) та 24 (f / 1.7) мегапікселя і двухтоновий світлодіодний спалах.

Примітно, що компанія оснастила свій гаджет датчиками відбитків пальців по обидва боки корпуса. З їх допомогою здійснюється як розблокування апарату, так і перемикання між дисплеями.

Під «капотом» Nubia X – флагманський восьмиядерний процесор Snapdragon 845, 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті та вбудований накопичувач на 64, 128 або 256 ГБ в залежності від конфігурації. Працює смартфон під управлінням операційної системи Android 8.1 Oreo.

На верхньому торці корпусу знаходяться ІК-датчик з функцією пульта дистанційного керування та додатковий мікрофон, на нижньому – динамік, гніздо USB Type-C і основний мікрофон. Ємність вбудованого акумулятора новинки з підтримкою швидкої зарядки NeoCharge становить 3800 маг.

Продажі Nubia X в золотистому, синьому, чорному і сірому кольорі корпусу почнуться в Китаї 5 листопада. Ціна конфігурації 6/64 ГБ стартує з позначки $ 473 ($ 487 в синьому забарвленні), за версію 8/128 ГБ попросять $ 530 ($ 545 в синьому корпусі), топова модифікація 8/256 ГБ в чорно-золотистій або синьо-золотистій кольоровій гамі обійдеться покупцям в $ 602 і $ 616 відповідно.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.