Новий OnePlus 6T випробували на міцність

Відразу після офіційного анонса смартфон OnePlus 6T потрапив в руки Зака Нільсена, автора YouTube-каналу JerryRigEverything. Після короткого знайомства з новинкою техноблогер опублікував нове відео, в якому продемонстрував стійкість флагманського апарату до різних зовнішніх впливів.

Захисне скло Gorilla Glass 6 продемонструвало хорошу опірність до випадкових подряпин – апарат легко переживе сусідство з ключами і монетами в кишені. Пройшов перевірку і вбудований в екран сканер відбитків пальців – після нанесення ушкоджень покриттю над сенсором він продовжив працювати коректно. Не вдалося зіпсувати дисплей і канцелярським ножем. Обидві камери, включаючи спалах, також не піддалися лезу, як і решітка розмовного динаміка.

Єдине, що Нільсену вдалося подряпати досить швидко – алюмінієву окантовку корпусу, бічні кнопки і вологозахищений лоток для SIM-карт. Задня кришка гаджета показала хорошу стійкість до впливу гострих предметів. Але найнесподіванішим виявилося випробування дисплея вогнем запальнички – він просто не відреагував на полум’я і залишився неушкоджений.

Спроби зігнути OnePlus 6T успіхом не увінчалися – незважаючи на уявну гнучкість конструкції, корпус та дисплей пристрою повністю зберегли зовнішній вигляд і працездатність.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.