iPhone XR потрапив в руки фахівців iFixit

Експерти популярного ресурсу iFixit, що спеціалізується на ремонті гаджетів, опублікували огляд нового iPhone XR. Фахівці розібрали смартфон, вивчивши його конструкцію та компоненти. За підсумками були виявлені цікаві особливості складання, які неодмінно повинні порадувати власників пристрою.

Дисплей є найбільш вразливим місцем всіх смартфонів, який при невдалому збігу обставин може тріснути навіть від невеликого падіння або удару. Але, з ростом цін на самі пристрої, зростає і вартість їх ремонту. Тому, багато хто сьогодні намагається замінити зламаний компонент самостійно. У iFixit з’ясували, що встановити в iPhone XR новий дисплей не так вже й складно, як може здатися. Для цього потрібно відкрутити два гвинти на нижньому торці, а потім акуратно від’єднати екран за допомогою присоски. Відключивши шлейф, можна встановлювати нову панель. Таким же чином змінюється й акумулятор.

Якщо ж розбилося заднє скло iPhone XR, то ремонт і заміна виявляться куди складнішими. У цьому випадку доведеться розібрати весь смартфон практично до останнього гвинтика, щоб дістатися до задньої кришки.

Важливо відзначити, що після ремонту в домашніх умовах смартфон втрачає захист від води і гарантію.

За оцінкою співробітників iFixit, новий iPhone XR отримав 6 балів з 10 за шкалою ремонтопридатності.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.