Teclast F6 Pro з поворотним екраном і швидким SSD доступний за зниженою ціною

У інтернет-магазині GearBest зараз проходить розпродаж ноутбуків від різних брендів. Так, в акції бере участь Teclast F6 Pro з поворотним на 360 градусів дисплеєм, що дозволяє використовувати його в різних режимах, включаючи планшетний. Апарат також примітний компактними розмірами та невеликою вагою, швидким SSD-накопичувачем, наявністю роз’єму USB Type-C і сканера відбитків пальців.

Teclast F6 Pro побудований на базі енергоефективного процесора Intel Core m3-7Y40 з максимальною тактовою частотою 2,6 ГГц та інтегрованою графікою Intel HD Graphics 615. Оперативної пам’яті на 8 ГБ вистачить на всі повсякденні завдання, такі, як робота в браузері з великим числом вкладок, редагування документів, перегляд відео та запуск невимогливих ігор. Вбудований SSD-накопичувач на 128 ГБ забезпечує швидке завантаження системи.

Ноутбук оснащений 13,3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD і IPS-матрицею. Екран в Teclast F6 Pro повертається майже на 360 градусів – це дозволяє використовувати пристрій в різних режимах. Наприклад, склавши його «наметом», зручно дивитися фільми, а відкинувши клавіатуру повністю назад, – отримати планшет.

Із корисних особливостей моделі варто відзначити наявність сканера відбитків пальців в тачпаді. З його допомогою можна увійти в систему або авторизуватися в додатках без необхідності введення пароля. Симетричний роз’єм USB Type-C дозволяє підключати сучасні смартфони й іншу периферію. До переваг ноутбука варто також віднести малу вагу (1,38 кг) та тонкий корпус (16 мм), так що його зручно носити з собою.

На GearBest зараз тимчасово знижені ціни на різні ноутбуки. Teclast F6 Pro можна придбати за $ 429, а з промокодом BeatBG05 його ціна складе $ 421,99.

Крім ноутбуків GearBest пропонує й інші гаджети за вигідними цінами. Вказана вартість актуальна на день виходу публікації. Кількість пристроїв обмежена.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.