Lenovo K5 Pro: великий дисплей, чотири камери і стереодинаміки

Слідом за S5 Pro компанія Lenovo представила ще один новий смартфон – K5 Pro. Ця модель цікава доступною ціною, за яку пропонує 6 ГБ оперативної пам’яті, восьмиядерний процесор Snapdragon, великий екран без вирізів, стереодинаміки, чотири камери і акумулятор підвищеної ємності.

Lenovo K5 Pro оснастили 6-дюймовим дисплеєм із вже стандартним співвідношенням сторін 18: 9 і роздільною здатністю Full HD +. У смартфоні встановлені стереодинаміки, що рідко зустрічається в апаратах цього класу. За продуктивність відповідає восьмиядерний процесор Snapdragon 636 і 4/6 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X. У корпусі помістився акумулятор ємністю 4050 мАг. Виробник обіцяє до 16 годин автономної роботи при перегляді відео. Працює апарат під управлінням Android 8.1 Oreo з фірмовою оболонкою ZUI.

Смартфон отримав чотири камери: по дві з кожного боку. Фронтальна пара представлена ​​сенсорами з роздільною здатністю 16 і 5 Мп, здатну аналізувати кадр і розмивати задній фон в залежності від сценарію. Основна камера з модулями такого ж розширення підтримує технологію тривимірного шумопоглинання п’ятого покоління, і, також, вміє знімати з ефектом боке.

Новий Lenovo K5 Pro надійде в продаж 25 жовтня і буде доступний в чорному і золотом кольорах. На вибір буде представлено три конфігурації:

  • версія з 4 + 64 ГБ – $ 145;
  • версія з 6 + 64 ГБ – $ 160;
  • версія з 6 + 128 ГБ – $ 190.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.