ioutdoor Х: два дня на покупку захищеного смартфона з NFC за ціною передзамовлення

Виробники часто роблять спеціальні умови на покупку нових пристроїв до офіційного старту продажів. Недавно представлений захищений смартфон ioutdoor X зараз доступний за попереднім замовленням зі знижкою $ 30. Спеціальна пропозиція діє ще два дні. Нагадаємо, що це один з найбільш тонких апаратів в ударопростійкому корпусі з захистом від води і пилу за стандартом IP68. Він також оснащений продуктивною начинкою, подвійною камерою зі світлосильною оптикою і модулем NFC для безконтактної оплати.

При товщині корпусу всього 10,4 мм ioutdoor X є одним з найбільш тонких смартфонів з підвищеним виживанням. Використання металевих та прогумованих вставок для зміцнення корпусу і загартованого скла Gorilla Glass п’ятого покоління допомагають йому витримувати падіння та удари. Апарат сертифікований за стандартом IP68, а це означає, що йому не страшні тривалі занурення у воду на глибину більше одного метра. Також, гаджет здатний працювати без наслідків при температурі навколишнього середовища від -20 ° C до + 50 ° C.

Із 5,7-дюймовим дисплеєм, зі співвідношенням сторін 18: 9 і тонкими рамками ioutdoor X комфортний для читання та перегляду медіаконтенту. Восьмиядерний процесор Helio P23 з графічним прискорювачем Mali-G71 і 6 ГБ оперативної пам’яті – збалансована комбінація для виконання будь-яких завдань при помірному споживанні енергії. За автономність відповідає акумулятор ємністю 3400 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 18 Вт, що дозволяє поповнити заряд з нуля до ста відсотків всього за 100 хвилин.

Не забув виробник і про такий важливий для багатьох параметр, як камера. У смартфоні вона подвійна – з основним 16-мегапіксельним сенсором Sony з об’єктивом зі світлосилою f / 1.8 і додатковим 8-мегапіксельним модулем, що відповідає за глибину різкості та розмиття заднього фону. Фронтальна 13-мегапіксельна камера з широким кутом огляду (100 градусів) підтримує функцію сканування лиця по 128 точок при розблокуванні.

Смартфон також оснащений модулем NFC, що дозволяє використовувати його для оплати покупок за допомогою платіжної системи Google Pay або аналогічних сервісів.

У рамках попереднього замовлення, чинного до 21 жовтня, новий ioutdoor Х доступний за $ 240 замість звичайної ціни $ 270.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.