Безрамковий слайдер Xiaomi Mi Mix 3 показали на реальних знімках

Слідом за офіційним анонсом дати презентації нового Xiaomi Mi Mix 3 у мережі з’явилися реальні фотографії довгоочікуваного смартфона. Вперше апарат показали не тільки спереду, але і ззаду. Крім того, виробник натякнув на випуск спеціальної версії флагмана, розробленої у співпраці з Британським музеєм.

                                                          Офіційний рендер Mi Mix 3

                                                           Фото Mi Mix 3 в реальності

Як видно на фото, Xiaomi за традицією прикрасила зовнішній вигляд смартфона. На рендері у смартфона нижня рамка лише трохи товща інших трьох, але на реальній фотографії видно, що вона буде помітно ширше. Також Mi Mix 3 вперше продемонстрували з тильного боку, повністю розкривши його дизайн. Судячи зі знімку, задня кришка виконана зі скла, а в кутку розташувалася подвійна камера. Сканера відбитків пальців не видно – за чутками, датчик буде вбудований в дисплей. Також знизу немає роз’єму для навушників. Імовірно, виробник відмовився від нього і в цій моделі.

Також, Xiaomi опублікувала тизер спеціальної версії Mi Mix 3. Відомо, що вона розробляється спільно з Дослідницької академією Дуньхуана і Британським музеєм. За деякими відомостями, це видання вийде в білому кольорі із задньою кришкою з кераміки.

Xiaomi Mi Mix 3 представлять 25 жовтня. Очікується, що він отримає AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD +, процесор Snapdragon 845 або Snapdragon 855, до 10 ГБ оперативної пам’яті, подвійну фронтальну камеру на 24 Мп з функцією розпізнавання лиця і підтримку 5G.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.