Huawei Enjoy Max в шкіряному корпусі оцінили нижче $ 300

Слідом за смартфоном Enjoy 9 Plus компанія Huawei представила ще одну новинку під назвою Enjoy Max. Фішкою апарату став не тільки величезний дисплей з каплевидним вирізом, а й незвичайний матеріал задньої кришки. А, завдяки підвищеній ємності акумулятора, Huawei Enjoy Max здатний продемонструвати довгий час автономної роботи.

Діагональ дисплея Huawei Enjoy Max із розширенням 2244×1080 пікселів та співвідношенням сторін 18,7: 9 становить 7,2 дюйма. У верхній його частині розташований невеликий, схожий на краплю виріз під селфі-камеру, трохи вище якої розмістився розмовний динамік.

Смартфон побудований на базі восьмиядерного процесора Snapdragon 660. Обсяг оперативної пам’яті дорівнює 4 ГБ, вбудованої – 64 або 128 ГБ, в залежності від конфігурації. Задня панель апарату виконана зі шкіри в усіх колірних варіантах (чорному, білому і коричневому) і обладнана дактилоскопом.

Подвійна тильна камера з LED-спалахом отримала основний сенсор на 16 Мп і допоміжний на 2 Мп. Розширення одиночної селфі-камери – 8 Мп. Усі фотомодулі оснащені підтримкою штучного інтелекту для розпізнавання сцени в кадрі та постобробки знімків.

Акумулятор ємністю 5000 мАч підтримує функцію швидкої зарядки – повністю розряджений апарат «розгойдається» до 100% за 123 хвилини. Спеціальні алгоритми енергозбереження забезпечують до 19 годин автономної роботи Huawei Enjoy Max в режимі відтворення відео.

На нижній кромці смартфона розмістився мікрофон, решітка динаміка і стандартний аудіороз’єм для навушників діаметром 3,5 мм. Апарат підтримує установку двох SIM-карт і карти пам’яті формату MicroSD.

Ціна Huawei Enjoy Max в конфігурації 4/64 ГБ складе $ 245, модифікація 4/128 ГБ обійдеться покупцям в $ 288. Продажі 64-гігабайтної версії в Китаї розпочнуться 20 жовтня, варіант на 128 ГБ надійде в продаж 1 листопада 2018 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.