Nokia 3.1 Plus став найбільш недорогою моделлю компанії з подвійною камерою

Слідом за Nokia 7.1 компанія HMD Global представила ще один новий смартфон – Nokia 3.1 Plus. Це найдоступніша модель з подвійною камерою в лінійці виробника. Апарат оснастили великим 6-дюймовим дисплеєм із сучасним співвідношенням сторін 18: 9. Як й інші смартфони Nokia, він випущений в рамках програми Android One і працює на чистому Android.

«Ми добилися успіху у створенні смартфонів з преміальними характеристиками за доступною ціною. При своїй невисокій вартості Nokia 3.1 Plus володіє великим екраном, подвійнию камерою, потужним восьмиядерним процесором, і забезпечує два дні безперервної роботи без підзарядки. Характерну для бренду Nokia бездоганність кожної деталі доповнює відлитий під тиском металевий корпус. Одним словом, ми даємо багато, не вимагаючи багато чого взамін», – розповів Юхо Сарвікас, директор по продуктах HMD Global.

Новий Nokia 3.1 Plus оснащений 6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD + і співвідношенням 18: 9. Екран симетричний з усіх боків і не має ніяких вирізів. Виробник обіцяє два дні автономної роботи від акумулятора ємністю 3500 мАг.

Смартфон побудований на базі восьмиядерного процесора MediaTek Helio P22 з вбудованими функціями енергозбереження, які відключають частину ядер при виконанні простих завдань і підвищують потужність при роботі з енергоємними додатками. Корпус пристрою виконаний з металу, краї якого пройшли алмазне полірування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Основна камера подвійна з сенсорами 13 + 5 Мп оснащена системою фазового автофокусування. Другий модуль допомагає вимірювати глибину різкості для зйомки в портретному режимі з ефектом боке. Інтенсивність розмиття можна налаштувати як в режимі реального часу, так і на вже готових знімках. Фронтальна камера отримала сенсор із роздільною здатністю 8 Мп. Nokia 3.1 Plus також підтримує технології штучного інтелекту для поліпшення якості фото.

Nokia 3.1 Plus поставляється з попередньо встановленою операційною системою Android Oreo і буде отримувати патчі безпеки протягом трьох років та оновлення ОС протягом двох років в рамках програми Android One. Смартфон підтримує «Google Асистент», «Google Об’єктив», режим «картинка в картинці», технологію Android Instant Apps для запуску додатків з мінімальною затримкою та інші опції, які збільшують час автономної роботи. Nokia 3.1 Plus також отримає Android Pie.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.