iPhone XS Max втратив звання «короля дисплеїв»

Ще донедавна експерти DisplayMate визначили лідером серед мобільних дисплеїв дебютуючого у вересні iPhone XS Max. Але, тріумф «яблучного» флагмана був недовгим – на зміну йому прийшов більш амбітний претендент, який отримав найвищу оцінку авторитетного ресурсу.

Представлений 9 жовтня в Нью-Йорку Google Pixel 3 XL отримав як рейтинг A +, так і звання володаря кращого дисплея серед смартфонів – про це представники DisplayMate повідомили у своєму блозі в Twitter.

На даний момент подробиці тестування не опубліковані – але, експерти вже анонсували повноцінний огляд екрану новинки, який з’явиться на сайті DisplayMate вже через кілька днів. Імовірно, одночасно будуть опубліковані результати випробувань екрану Pixel 3.

Дисплеї Pixel 3 і Pixel 3 XL відрізняються не тільки діагоналлю, а й формою – XL-версія смартфона отримала характерний виріз на екрані, в той час як «молодша» версія обійшлася тонкою рамкою у верхній частині. За наявною інформацією, Google планувала оснастити Pixel 3 «монобровою», але через технічні обмеження відмовилася від такого рішення.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.