Чим відзначилась Made by Google 2018?

Розбираємо  головні анонси минулої «залізної» презентації пошукового гіганта.

9 жовтня Google провела щорічну презентацію Made by Google, присвячену новим пристроям. Серед анонсів: смартфони Pixel 3, гібридний планшет, розумний дисплей і багато іншого. Про все по порядку.

Pixel 3 та 3 XL

Нажаль, в плані смартфонів презентація пройшла без сюрпризів. Google представила 5,5-дюймовий Pixel 3 зі здоровими рамками навколо дисплея і 6,3-дюймовий Pixel 3 XL з «бровою», яка наробила галасу ще задовго до презентації.

Обидва смартфони комплектуються флагманським процесором Snapdragon 845, 4 ГБ оперативної пам’яті, 64/128 ГБ ПЗУ, основною камерою на 12,2 Мп (f/1,8) і подвійним фронтальним модулем на 8 + 8 Мп (f/1,8 + f/2,2). Ємності батарей складають 2915 мАг у Pixel 3 і 3430 мАг у Pixel 3 XL.

Як і у випадку з попереднім поколінням Pixel, у нових смартфонах Google знову зробила наголос на камері. Pixel 3 і 3 XL отримали особливий режим нічної зйомки Night Sight і кілька «фішок» на основі штучного інтелекту, як автоматичний спуск завтора при вдалому моменті або вибір кращого HDR-знімка. Крім того, тепер можна налаштовувати ступінь розмиття в портретних знімках.

Серед інших фішок: 3,5-міліметровий аудіовихід знову відсутній, з’явилася бездротова зарядка, Android Pie «з коробки», фірмовий чіп безпеки Titan M, захист від попадання води і пилу за стандартом IP68.

У продажі смартфони з’являться до кінця жовтня за ціною від 799 доларів для Pixel 3 і від 899 доларів у випадку з Pixel 3 XL.

Pixel Stand

Спеціально для смартфонів Pixel 3 Google розробила 10-ватну станцію бездротової зарядки Pixel Stand, разом з якою смартфон перетворюється в розумний дисплей: відображає нагадування, пробки та іншу корисну інформацію.

Pixel Slate

До недавнього часу останнім планшетом, розробленим в Google, був Pixel C на Android, представлений в 2015 році. Ситуацію виправляє Pixel Slate. І ні, планшети на Android так і залишаться «мертвими», а ось Chrome OS – інша справа.

Pixel Slate – гібридний 12,3-дюймовий планшет на Chrome OS зі сканером відбитків пальців, фронтальною камерою на 8 Мп з режимом портретної зйомки, з клавіатурою, що від’єднується та стилусом.

Роздільна здатність дисплея становить 3000×2000 крапок, як процесор пропонуються Celeron/i5/i7, що доповнюються до 16 ГБ оперативної пам’яті, 256 ГБ ПЗУ і фірмовим чіпом безпеки Titan M.

Google оновила інтерфейс Chrome OS для більш зручної роботи з сенсорним дисплеєм. Незважаючи на «мобільний» дизайн ОС, браузер залишився десктопним. Є режим поділу екрана на дві частини і, зрозуміло, Google Assistant.

На нижній межі планшета розташований магнітний коннектор для клавіатури-обкладинки з підсвічуванням, тачпадом і регульованим нахилом дисплея.

Продажі Pixel Slate разом з аксесуарами почнуться до кінця цього року. Вартість планшета починається від 599 доларів за версію на 4/32 ГБ з Celeron, в той час як i7 з 16/256 ГБ обійдеться покупцям в 1 599 доларів.

Що стосується аксесуарів: 199 доларів за чохол-клавіатуру і 99 доларів за стилус.

Home Hub

У рамках презентації був представлений розумний дисплей Home Hub. Пристрій комплектується 7-дюймовим сенсорним дисплеєм і асистентом Google.

Девайс поєднує в собі функції фоторамки та розумної колонки. На відміну від останньої категорії пристроїв, Home Hub може візуалізувати пошукові запити, що стане в нагоді, наприклад, при пошуку рецептів страв.

Продажі Home Hub почнуться в кінці жовтня за ціною в 149 доларів.

 

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.