Pixel Slate: iPad Pro, посунься!

           Google офіційно представила гібридний планшет на переробленій Chrome OS.

У рамках прес-конференції Made By Google пошуковий гігант показав гібридний планшет на оновленій Chrome OS – Pixel Slate.

Пристрій комплектується 12,3-дюймовим LCD-дисплеєм з роздільною здатністю 3000 × 2000 пікселів та щільністю пікселів 293 ppi, стереодинаміками, чіпом безпеки Titan, сканером відбитків пальців і фронтальною камерою на 8 Мп з портретним режимом зйомки.

Моделі процесорів варіюються від Celeron до i7, а конфігурації пам’яті пропонують варіанти на 4/32, 8/64, 8/128 і 16/256 ГБ. Корпус планшета товщиною в 7 мм виконаний з алюмінію. Вбудованої батареї вистачить на 10 годин автономної роботи.

Pixel Slate отримав перероблену Chrome OS, інтерфейс якої оптимізований для сенсорного дисплея. Є асистент Google, багатовіконний режим для поділу екрана двома додатками, режим захисту очей від синього кольору і десктопний браузер.

Також, для Pixel Slate Google розробила клавіатуру-обкладинку з підсвічуванням, тачпадом, налаштованим кутом нахилу дисплея та магнітним коннектором, який позбавляє користувача від необхідності заряджати аксесуар.

Вартість Pixel Slate починається від 599 доларів. За чохол-клавіатуру попросять 199 доларів, а фірмовий стилус обійдеться покупцям в 99 доларів.

Продажі пристрою і аксесуарів почнуться пізніше в цьому році.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.