Google Home Hub візуалізує запити до Асистенту

Розумний дисплей представлений на заході Made by Google в Нью-Йорку.

На презентації Made by Google в Нью-Йорку компанія Google презентувала розумний дисплей із вбудованим Асистентом під назвою Home Hub. Компанія розробляла пристрій для домашнього використання з можливістю не тільки озвучування, а й відображення корисної інформації.

У цьому допоможуть аудіосистема і 7-дюймовий екран. Google переробила сервіси YouTube, «Карти», «Календар» і «Фото» спеціально для Home Hub, щоб надати інформацію в максимально зручному вигляді.

За допомогою Voice Match пристрій вміє розпізнавати голоси різних користувачів і підтягувати відповідні події з календаря, нагадування і будувати маршрут до роботи. Home Hub також здатний регулювати навколишній світ в приміщенні, використовуючи датчик освітленості в реальному часі.

Один з очевидних способів використання Smart Displays – відеодзвінки – недоступний у випадку з Home Hub через відсутність камери. Зате пристрій допоможе на кухні, використовуючи базу рецептів популярного сайту Tasty. Функція Live Albums активує режим фоторамки, а Home View управляє пристроями інтернету речей по всьому будинку.

Google Home Hub пропонується за 149 доларів, попередні замовлення доступні з сьогоднішнього дня в США і Великобританії. Доступні кольори корпусу: зелений, рожевий, сірий і білий.

 

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.