iPhone божеволіє від сторонніх аксесуарів

Смартфони компанії Apple традиційно вважаються захищеними і безпечними, але й вони час від часу піддаються злому. Днями в Китаї стався вкрай незвичайний випадок за участю «яблучної» продукції. Власник iPhone запевняє, що після підключення смартфона до зарядного пристрою той почав жити своїм життям, і постійно намагався зробити дорогу покупку.

Історію розповів користувач під ніком Ms. Yang. Власник поставив свій iPhone (модель не уточнюється) на зарядку і поклав його на стіл, після чого смартфон несподівано запустив популярний в Азії сервіс для подорожей Ctrip, відкрив розділ з готелями і почав оформляти замовлення на президентський номер в Шанхаї за $ 1 570. У цей момент відкрився додаток WeChat для оплати замовлення, але користувач взяв телефон телефон в руки і вийняв з нього кабель. Процес негайно припинився. Через деякий час він знову спробував поставити iPhone на зарядку – і все повторилося, але на цей раз смартфон почав замовляти квиток на потяг через WeChat. Крім того, апарат самостійно переключався з 4G на 2G. Ms. Yang спробував активувати запис екрану, щоб відобразити те, що відбувається, але при підключенні кабелю запис припинявся.

За словами користувача, у нього не було джейлбрейка на iPhone. Лише відомо, що для зарядки він використовував неофіційні блок живлення та кабель. Достовірно не зрозуміло, що змусило смартфон «ожити», але подібне траплялося і раніше. На офіційному сайті Apple про такі випадки повідомляють з 2014 року. У більшості історій є одне спільне: пристрій сходив з розуму при зарядці неофіційними аксесуарами. Чи є це якоюсь програмною помилкою або вірусом, що активується через зарядні пристрої, невідомо.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.