Що покаже Google на сьогоднішній презентації?

Компанія Google готується до анонсу цілого ряду нових пристроїв під своїм брендом. Крім довгоочікуваних смартфонів Pixel 3 і Pixel 3 XL технологічний гігант представить і кілька інших, не менш цікавих гаджетів. Для тих, хто не хоче пропустити найцікавіші анонси, у статті зібрано всю інформацію про майбутню подію.

Google Pixel 3 и Pixel 3 XL

Смартфони Google Pixel 3 і Pixel 3 XL будуть схожі за технічними характеристиками. Обидві моделі будуть поставлятися з попередньо встановленою Android 9.0 Pie під керуванням флагманського процесора Snapdragon 845, і отримають по 4 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачі на 64/128 ГБ. Роз’єму для карт microSD конструкція новинок не передбачає.

Помітна різниця між версіями флагманів полягає в дисплейному модулі. Pixel 3 отримав 5,5-дюймовий екран без вирізу із розширенням 2160×1080. Діагональ Pixel 3 XL становить 6,3 дюйма (2880×1440 пікселів). Крім того, старша модель обзавелась характерним «чубчиком» у верхній частині дисплея.

Обидва апарати оснащені подвійною селфі-камерою з роздільною здатністю сенсорів 8 Мп і єдиним тиловим фотомодулем на 12 Мп. Крім того, обидва пристрої захищені від вологи і пилу за стандартом IP68. Ємність акумулятора становить 2915 мАг для Pixel 3, і 3430 мАг для XL-версії.

Очікується, що попереднє замовлення на новинки можна буде оформити відразу після анонса.

Google Pixel Slate

Планшет Pixel Slate, відомий також під кодовою назвою Nocturne, розроблявся як конкурент Microsoft Surface Pro. Дисплей пристрою зі співвідношенням сторін 3:2 підтримує роботу зі стилусом. Апарат обладнаний основною і фронтальною камерами, розширення сенсорів яких поки невідомо. Задню кришку прикрашає мінімалістичний логотип Google.

На верхній грані пристрою розташована кнопка живлення, яка, ймовірно, оснащена вбудованим дактилоскопом. На одній зі сторін розташований роз’єм USB Type-C. Бічні грані ймовірно містять антени для забезпечення більш якісного зв’язку. Відповідно до іншої інсайдерської інформації, апарат отримає стереодинаміки.

Планшет буде укомплектований знімною обкладинкою-клавіатурою з тачпадом і виділеною клавішею для виклику Google Assistant. Також, клавіатура виконує роль підставки, перетворюючи планшет в ноутбук. Працює Pixel Slate під управлінням Chrome OS.

Інші пристрої

Смарт-дисплей – не найбільш популярний гаджет, проте, інтернет речей набуває все більшого поширення. Семидюймовий екран Google Home Hub з вбудованим голосовим помічником Google зможе відтворювати відео, виводити результати голосових запитів на дисплей і управляти іншими розумними пристроями в будинку.

Крім того, під час презентації очікується анонс док-станції Pixel Stand з функцією бездротової зарядки. При установці на підставку гаджета смартфон буде перемикатися в режим розумного дисплея за підтримки Ассістента Google.

Для любителів розумних телевізорів компанія представить оновлений цифровий медіаплеєр Chromecast з Bluetooth і мікрофоном.

Також, в мережі з’являлася інформація про анонс ноутбука під управлінням Chrome OS – проте, ніякої детальної інформації про нього не вдалося знайти навіть всюдисущим інсайдерам. Не виключено, що новий лептоп так і не буде представлений – по крайній мірі, сьогодні.

Презентація пройде вже зовсім скоро – і хто знає, чи не покаже Google чотири смартфона замість двох обіцяних?

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.