Бездротові навушники Wavefun: новинки з Bluetooth 5.0 і захистом від води

Усе більше виробників відмовляються від традиційного роз’єму для навушників у смартфонах, підштовхуючи користувачів у бездротове майбутнє. Практично всі імениті бренди вже випустили свої бездротові навушники, але коштують вони часто не менше середнього смартфона від Xiaomi. Нові навушники з Bluetooth 5.0 від Wavefun є недорогою альтернативою: Wavefun X-Pods 2 захищені від води та працюють до 25 годин, Flex 2 розроблені для спортсменів і активних користувачів, а Flex Pro підтримують швидку зарядку.

Wavefun X-Pods 2

Wavefun X-Pods 2 – повністю бездротові навушники-затички. Вони поставляються у компактному кейсі, виступаючому в якості док-станції для зарядки і додаткового акумулятора. Навушники побудовані на базі мікропроцесора Realtek RTL7863BFR з модулем Bluetooth версії 5.0, що забезпечує швидшу передачу даних і більший радіус дії. Кожен навушник оснащений акумулятором на 50 мАг, цього вистачає на 4 години відтворення музики або 5 годин розмови по телефону.

У кейсі встановлений додатковий акумулятор ємністю 500 мАг, що подовжує час роботи навушників до 25 годин. За допомогою кнопок на кожному навушнику можна викликати голосового асистента Google Асистент або Siri, зупинити/запустити відтворення музики або відповісти на вхідний дзвінок. Крім того, модель X-Pods 2 захищена від води за стандартом IPx5. Тому, користуватися ними можна навіть під дощем.

Wavefun Flex 2

Модель Wavefun Flex 2 є покращеною і доопрацьованою версією Wavefun Flex. На відміну від X-Pods 2, ці навушники з’єднані між собою проводом, міцно тримаються на шиї та мають магнітне кріплення, що допомагає їм не злітати і не губитись. Сполучення зі смартфоном здійснюється за допомогою сучасного стандарту Bluetooth 5.0, який, у порівнянні з Bluetooth 4.2, має вдвічі більшу швидкість передачі даних, в чотири рази більший радіус дії і витрачає в 2,5 рази менше енергії. У порівнянні з попередньою моделлю ємність акумулятора зросла з 120 до 150 мАг. Виробник заявляє про 12 годин безперервного відтворення музики. Також, є захист від води за стандартом IPX5. Вбудований пульт дозволяє відповідати на вхідні дзвінки, викликати голосового помічника і управляти відтворенням музики.

Wavefun Flex Pro

Ще однією новинкою стала модель Flex Pro. Зовні вона схожа на Flex 2, але має ряд технічних і конструктивних відмінностей. Якщо Flex 2 мають форму вкладишів, то Flex Pro являються затичками із додатковим кріпленням для більш надійної посадки у вусі. Вони побудовані на базі процесора CSR8635 і підключаються до смартфону по Bluetooth 4.2. Від одного заряду аксесуар здатний пропрацювати до 9 годин в режимі відтворення музики. Також, підтримується функція швидкої зарядки, що дозволяє всього за 10 хвилин одержати 5 годин додаткової роботи. Як і Flex 2, навушники Flex Pro захищені від води за стандартом IPx5.

На представлені навушники тимчасово діє знижка від продавця у розмірі $ 4.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.