Годинники LG Watch W7 з’являться у продажі вже в цьому місяці за ціною $ 449

Слідом за флагманським смартфоном V40 ThinQ компанія LG представила розумний годинник LG Watch W7. Новинка поєднує в собі звичні функції смарт-гаджета і класичний дизайн зі справжніми механічними стрілками. Крім оригінального зовнішнього вигляду, ключовою особливістю пристрою став рекордний час автономної роботи.

На перший погляд гаджет майже не відрізняється від механічних наручних годинників – LED-дисплей діагоналлю 1,2 дюйма, розташований під стрілками, імітує циферблат в режимі використання Watch Only. Аналогова частина пристрою працює незалежно від розумної і здатна показувати час до ста днів на одному заряді акумулятора.

При вмиканні дисплея з використанням всіх функцій Wear OS, годинник працює до двох діб. Для економії заряду екран можна перевести в режим очікування. Щоб стрілки не заважали перегляду повідомлень, їх можна тимчасово зрушити натисканням кнопки на корпусі. Одночасно з цим зсувається зображення на екрані, полегшуючи читання інформації. Управління годинником здійснюється за допомогою двох кнопок і звичного власникам годинників коліщатка, розташованих на боці пристрою.

Під «капотом» LG Watch W7 розмістився чіпсет Snapdragon Wear 2100 виробництва Qualcomm. Ємність вбудованого акумулятора становить 240 мАг.

Годинники оснащені датчиком серцевого ритму, альтиметром, барометром, модулем GPS і захищені від попадання вологи. LTE і NFC поточна версія годинника не отримала, проте, компанія обіцяє додати ці функції в майбутніх моделях.

Технічні характеристики LG Watch W7:

  • Процесор: Qualcomm Snapdragon Wear 2100
  • Дисплей: 1,2 дюйма, LCD, 360×360 пікселів
  • Пам’ять: оперативна 768 МБ, вбудована 4 ГБ
  • Батарея: 240 мАг
  • Зв’язок: Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.2
  • Габарити: 44 x 13 x 45 мм
  • Вага: 79 грам

Годинники LG Watch W7 з’являться у продажі вже в цьому місяці за ціною $ 449.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.