Слух: Nintendo випустить поліпшену версію Switch

Видання The Wall Street Journal повідомляє, що незабаром Switch чекає глобальне оновлення. Поки весь світ застиг в очікуванні новин про PlayStation 5 або Xbox Scarlett, про апгрейд приставки Nintendo можна було й забути – і дарма. Судячи з інформації, яка виявилася у руках у журналістів, гібридну консоль чекають зміни. Насамперед, вони порадують геймерів, які цінують пристрій за його мобільність: грати в портативному режимі, ймовірно, стане набагато комфортніше.

За відомостями WSJ, в планах у Nintendo випуск поліпшеної Switch. Передбачається, що приставка збереже основні особливості нинішньої версії і буде сумісна з іграми,  які вийшли раніше. Апаратні та програмні функції, яких торкнуться зміни, все ще знаходяться на стадії обговорення, однак, одним з вірогідних оновлень може стати екран. Він повинен відповідати LCD-дисплеям сучасних смартфонів та бути яскравішим, тоншим і енергоефективнішим. Ця зміна значно підвищить зручність використання портативного режиму, який виділяє консоль серед інших.

За останній рік продажі Switch знизилися у порівнянні з тим ажіотажем, який був на старті. Анонс може оживити інтерес публіки і залучити нову аудиторію. Журналісти вважають, що Nintendo, ймовірно, дійсно піде на такий крок – появу новинки на ринку прогнозують уже в 2019-му. Можливо, це дозволить компанії повторити успіх, який супроводжував її “дітище” в 2017-му: для гібридної консолі він став насправді знаковим.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.