Xiaomi Mi8 Explorer Edition випробували на міцність

Зак Нільсон, автор YouTube-каналу JerryRigEverything, знаменитий своїми незвичайними тестами смартфонів на міцність. Цього разу в руки техноблогера потрапив Xiaomi Mi8 Explorer Edition з прозорим корпусом. Апарат традиційно був підданий серії суворих випробувань і навіть часткового розбирання.

Дисплей смартфона продемонстрував хорошу стійкість до подряпин – випадково пошкодити його дрібницею або ключами навряд чи вийде. Задня кришка також продемонструвала опірність до гострих предметів, як і об’єктиви основної камери. Однак, пластикове покриття LED-спалаху подряпалося без жодних зусиль.

Бічні грані смартфона пошкодити виявилося легко – блогер досить швидко обдер фарбу по всьому периметру рамки і на кнопках включення/гучності, не докладаючи для цього багато зусиль. Заодно на міцність був протестований лоток для SIM-карт. З’ясувалося, що, незважаючи на подряпини і зовнішні пошкодження, його досить легко можна витягти. Нільсен також наголосив на відсутності у лотка будь-якого вологозахисту.

Корпус Mi8 Explorer Edition виявився досить стійким до вигинів, витримавши дві спроби надлому. Дисплейний модуль залишився на місці, повністю зберігши працездатність. AMOLED-матриця пристрою, як і в більшості подібних випадків, після прогріву запальничкою обзавелася білою плямою, яка так і не зникла після охолодження.

По завершенню випробувань блогер розібрав смартфон і продемонстрував глядачам декоративну друковану плату, яка видніється крізь прозору задню кришку. Як і повідомлялося раніше, вона виконана з пластика і грає роль елемента дизайну.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.