Ulefone Armor 3T: ємний акумулятор, NFC, рація і потрійний захист

До недавнього часу захищені смартфони були сильно обмежені в технічних характеристиках і додаткових можливостях, але, останнім часом виробники оснащують їх усіма необхідними функціями. Новий Ulefone Armor 3T обладнаний великим 5,7-дюймовим екраном зі співвідношенням сторін 18:9, потужним восьмиядерним процесором, світлосильною камерою та модулем NFC для безконтактних платежів. Його також можна використовувати в якості справжньої рації. Сам же апарат здатний пережити падіння і занурення у воду.

Ulefone Armor 3T побудований на базі восьмиядерного процесора MediaTek Helio P23, який поєднує високу продуктивність і енергоефективність. Об’єм оперативної пам’яті складає 4 ГБ, а вбудованого накопичувача – 64 ГБ. Працює він під управлінням все ще актуальної операційної системи Android 8.1 Oreo. З такими характеристиками смартфон без проблем повинен справлятися з будь-якими завданнями, включаючи навігацію, веб-серфінг, листування в месенджерах і запуск ігор.

Вбудований акумулятор ємністю 10 300 мАг забезпечує підвищену автономність. Виробник обіцяє до тижня роботи без підзарядки, 72 години прослуховування музики, 66 годин розмови по телефону або 19 годин відтворення відео. Крім того, апарат підтримує технологію швидкої зарядки Pump Express 2.0 + потужністю 18 Вт.

Смартфон виконаний в ударостійкому корпусі, здатному витримувати удари та падіння з висоти 1,2 метра. Він сертифікований за військовим стандартом, що гарантує захист від перепадів тиску і температури, вібрації, трясіння і т.д. Крім того, апарат має сертифікацію IP68 / IP69К і здатний працювати під водою. Пристрій розрахований на роботу при температурі від -40 до +80 ° C, що підходить і для суворих зим, і для жаркого клімату південних регіонів.

Велику частину передньої сторони зайняв 5,7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD + і співвідношенням 18:9. Із таким екраном зручно листуватися в месенджерах, шукати інформацію в інтернеті, читати, дивитися відео і користуватися навігацією. Вся лицьова панель прикрита міцним загартованим склом Gorilla Glass п’ятого покоління.

Ще одна особливість Ulefone Armor 3T – функція рації. До смартфону можна підключити антену через роз’єм на верхньому торці та використовувати його для зв’язку в якості традиційної рації з робочим діапазоном 400-470 МГц. На відкритій місцевості радіус дії складає близько 7-10 км, а в міському середовищі – 1-5 км. Для запуску рації на корпусі є кнопка, при натисканні якої відкривається спеціальний додаток. Антена входить в комплект поставки набору «Ulefone Armor 3T + Antenna».

Також варто відзначити наявність в Ulefone Armor 3T модуля NFC для безконтактних платежів, фронтальних стереодинаміків, 21-мегапіксельної камери з сенсором Sony IMX230 і об’єктивом з діафрагмою f/1,8, функції сканування лиць, дактилоскопія на бічній грані та підтримку 4G LTE.

Смартфон вже доступний для замовлення на краудфандінговому майданчику Indiegogo зі знижкою до 30%.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.