Нові навушники Razer Nari Ultimate дозволяють відчувати звук

Слідом за анонсом гарнітури для стримерів компанія Razer представила нові геймерські навушники Nari Ultimate. Зовні вони схожі на попередні моделі виробника з такими ж масивними круглими чашками, але не обійшлося в них без цікавих особливостей. Головною стала фірмова технологія Haptic, що відповідає за підвищення ефекту занурення в події на екрані за рахунок вібрації.

У більшості навушників з вібровіддачею ця сама вібрація однакова для будь-якого вибуху і гучного звуку. У Razer пішли далі і розробили технологію Haptic, яка адаптує вібро безпосередньо під звук. Вібромотор в навушниках пов’язаний зі звуковими каналами та підсилює звуки в залежності від розташування їх джерел у віртуальному світі. Наприклад, якщо постріл або вибух був праворуч, то і вібрація в основному буде з тієї ж сторони. Усе це має сприяти більш глибокому зануренню в ігровий процес.

Крім вібрації ефект присутності також підсилює технологія об’ємного звучання THX Spatial Audio, знайома геймерам по гарнітурі Razer Kraken Tournament Edition. Вона дозволяє підсилити будь-який звук, створюючи відчуття просторового звучання і знаходження користувача в центрі подій.

Корпус навушників виконаний з легкого пластика, що сприяє більшому комфорту при затяжних ігрових сесіях. Наголов’я настроюється, і виконано з алюмінію для більшої міцності конструкції, а також має м’який ободок. Чашки отримали поворотну конструкцію, що зручно при транспортуванні. Великі амбушюри виконані з піни з ефектом пам’яті. Мікрофон гнучкий, і, при непотрібності, ховається всередині лівої чашки. Там же знаходиться коліщатко регулювання гучності. З боків нанесені логотипи Razer з фірмовим настроюваним підсвічуванням Chroma.

Razer Nari Ultimate підтримують як бездротове, так і дротове підключення. Вони сумісні з комп’ютерами під управлінням Windows і macOS, ігровими консолями і мобільними пристроями.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.