Lenovo показала безрамковий смартфон і концепт смарт-навушників

У рамках конференції Tech World в Китаї компанія Lenovo анонсувала ряд новинок. Найцікавішим гаджетом став флагманський смартфон Z5 Pro, продемонстрований віце-президентом і главою китайського підрозділу Lenovo Лю Цзюнєм. Апарат повинен стати володарем одних з найбільш тонких рамок на ринку.

Продемонстрований зразок Lenovo Z5 Pro має мінімальні рамки з усіх боків екрану. Вибивається хіба що нижня рамка, яка трохи більше за інші три. Прямо в дисплей смартфона вбудований сканер відбитків пальців.

Для досягнення максимальної безрамковості в Lenovo відмовилися від вирізу. Замість цього Z5 Pro отримає конструкцію слайдера з фронтальною камерою під екраном.

Характеристики Lenovo Z5 Pro поки не афішуються, але глава компанії пообіцяв, що апарат уже незабаром буде представлений офіційно.

Ще однією новинкою стала смарт-гарнітура Lenovo OLA Earbuds. Це бездротові навушники, з’єднані між собою кабелем з пультом управління і мікрофоном. Цікавою особливістю є підтримка 4G LTE, що дозволяє здійснювати дзвінки і слухати музику з стрімінгових сервісів без використання смартфона. Крім того, навушники вміють відстежувати фізичну активність користувача, замінюючи собою фітнес-трекер.

На відміну від Z5 Pro, смарт-гарнітура OLA Earbuds поки є лише концептом, і швидкого виходу пристрою поки чекати не варто.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.