Дизайн нових «пікселів» підтверджений головним інсайдером індустрії

До презентації Google залишається менше місяця, але до цих пір у нас не було повної впевненості в тому, як будуть виглядати «пікселі» третього покоління. У кінці серпня в мережі засвітилися фотографії та відео Pixel 3 XL, але недавно з’явилася думка, що це був спланований піар-хід Google і смартфон буде виглядати інакше. Поставити крапку в цьому питанні вирішив відомий інсайдер Еван Бласс, чиї відомості завжди підтверджуються.

                                                                 Pixel 3 (ліворуч) и Pixel 3 XL (праворуч)

Судячи з опублікованого зображенню Евана Бласса, нові Pixel 3 і Pixel 3 XL будуть виглядати саме так, як на численних витоках. Звичайний Pixel 3 отримає витягнутий екран із співвідношенням сторін 18:9, а у Pixel 3 XL буде дисплей з більшою діагоналлю, співвідношенням сторін 19:9 і вирізом зверху. Обидва апарати отримають фронтальні стереодинаміки і подвійну селфі-камеру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чергові реальні фотографії Pixel 3 XL опублікував інший інсайдер Ішан Агарвал. Він показав смартфон з різних сторін і розповів, що у нього матове скло ззаду і пластиковий корпус з боків. Не виключено, що це покриття поверх металу, як було в LG G5. Також, Агарвал розповів, що фронтальна камера має два модулі по 8 Мп: один з діафрагмою f/1,8 і автофокусом, а другий з апертурою f/2,2, фіксованим фокусом і надшироким кутом огляду.

Крім того, в мережі з’явилося нове зображення фірмової док-станції бездротової зарядки Pixel Stand. Раніше повідомлялося, що при установці на неї смартфон буде перетворюватися в розумну колонку з дисплеєм. Анімація нижче демонструє, що аксесуар також можна буде використовувати в ролі цифрової фоторамки:

Усі подробиці про нові продукти Google ми дізнаємося 9 жовтня в ході офіційної презентації.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.