Razer представила гарнітуру для стримерів

Виробник пристроїв для геймерів Razer представив нові навушники Ifrit. Вони мають компактні розміри і розроблені спеціально для стримерів, щоб під час трансляцій нічого не заважало їм спілкуватися з глядачами. Гарнітура оснащена конденсаторним мікрофоном професійного рівня, і її можна використовувати з фірмовим підсилювачем звуку, що дозволяє вести трансляцію одночасно двом людям.

«Неігрові трансляції стають все більш популярними, і ми розробили Razer Ifrit для тих стримерів, хто шукає легке звукове рішення високої якості. Чи стрімите Ви IRL, граєте, малюєте, виготовляєте костюми для косплея або готуєте, Razer Ifrit стане ідеальною гарнітурою без громіздких навушників і мікрофону, що постійно потрапляє в кадр і закриває огляд для глядачів », – розповів Мінь-Лян Тан, співзасновник і генеральний директор Razer .

Razer Ifrit складається з подвійних навушників-вкладишів з рівномірною частотною характеристикою і регульованого конденсаторного мікрофона. Ергономічний дизайн гарнітури підходить для мобільних трансляцій і стрімів, які активно рухаються в кадрі. Регульований спрямований конденсаторний мікрофон, не обмежує рух користувача, забезпечує еквівалентний стаціонарним мікрофонам рівень звуку.

                                                                                      Razer Ifrit

Гарнітура підключається за допомогою одного роз’єму, і сумісна не тільки з персональними комп’ютерами, але також з Xbox One і PlayStation 4 за допомогою порту на геймпаді або за допомогою USB-підсилювача звуку Razer. Останній є конвертером, який поліпшує роботу мікрофона. Також, за допомогою підсилювача можна до одного комп’ютера підключити відразу дві гарнітури Razer Ifrit.

USB-підсилювач звуку Razer працює з будь-якою аналоговою гарнітурою, оснащеною 3,5-мм роз’ємом, і продається окремо або в комплекті з Razer Ifrit.

                                                                            USB Посилювач звука Razer

Ключові особливості гарнітури Razer Ifrit:

  • імпеданс: 32 ± 5% Ω;
  • тип: динамічний;
  • діаметр: 10 мм;
  • номінальна/максимальна вхідна потужність: 10 мВ/20 мВ;
  • рівень звукового тиску: 102 ± 3 дБ при 1 кГц, 1 мВ, IEC-318;
  • частотна характеристика: F0 ~ 20 кГц;
  • мікрофон: спрямований ECM;
  • частотна характеристика: 100 ~ 10 кГц;
  • чутливість: -41 ± 3 дБ (9 мВ / Па) (при 1 кГц);
  • максимальний рівень звукового тиску: 110 дБ.

Гарнітури Razer Ifrit надійшли в продаж 20 вересня за ціною € 99,99. USB-підсилювач звуку Razer також вже можна придбати за ціною € 24,99.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.