GoPro Hero 7 Black отримала просунуту систему стабілізації

Компанія GoPro офіційно презентувала сьоме покоління екшен-камер Hero. Нова лінійка включає відразу три моделі: Hero 7 White, Hero 7 Silver і Hero 7 Black. Кожна з камер пофарбована у відповідний колір корпусу, а характеристики поліпшуються від білої до чорної.

Флагманом сьомої серії стала Hero 7 Black. Крім основного 2-дюймового сенсорного екрану вона оснащена додатковим монохромним дисплеєм спереду, де відображається різна важлива інформація. Камера вміє записувати відео з роздільною здатністю 4K при частоті 60 кадрів в секунду. Також, підтримується зйомка уповільнених відео 1080p / 240fps. Є можливість проведення онлайн-трансляцій, а весь відзнятий матеріал відразу ж зберігається на смартфоні.

Важливим нововведенням Hero 7 Black є система стабілізації зображення HyperSmooth. Вона заснована на електронній стабілізації з використанням машинного навчання для передбачення руху камери. У підсумку краї картинки трохи обрізаються і досягається ефект використання стедікама. Також, камера отримала режим SuperPhoto, в якому до фотографій автоматично застосовуються функції HDR і шумопоглинання, щоб знімки можна було відразу публікувати в соціальні мережі. Ще один новий режим зйомки – TimeWarp. Він дозволяє робити прискорені відео зі стабілізацією.

 

 

 

 

 

 

Моделі Hero 7 White і Hero 7 Silver схожі зовні і повністю сумісні з аксесуарами від минулих поколінь. Вони вміють знімати фото з роздільною здатністю 10 Мп і оснащені сенсорними 2-дюймовими дисплеями з оновленим призначеним для користувача інтерфейсом. Камери виконані у водонепроникних корпусах з можливістю занурення на глибину до 10 метрів без використання захисних чохлів. Обидві підтримують голосове управління. Стабілізація зображення у них електронна.

 

 

 

 

 

 

Ключові особливості нових камер GoPro Hero 7:

  Hero 7 Black Hero 7 Silver Hero 7 White
Максимальне розширення фото 12 Мп 10 Мп 10 Мп
Відео 4K/60fps, 2,7K/120fps, 1080p/240fps 4K/30fps, 1440p/60fps, 1080p/60fps 1080p/60fps
Захист від води до 10 м до 10 м до 10 м
Голосове управління + + +
Сенсорний екран + + +
TimeWarp +
Стабілізація HyperSmooth електронна електронна
GPS + +
Онлайн-трансляції +
Підключення до смартфона по Wi-Fi/Bluetooth + + +
Розширений динамічний діапазон + +

 

 

 

 

 

 

Усі три камери вже доступні для попереднього замовлення. Топова Hero 7 Black надійде в продаж 30 вересня за ціною $ 399,99. Hero 7 Silver з’явиться в магазинах в той же день за ціною $ 299,99. Молодша Hero 7 White пропонується за $ 199,99.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.