П’ять фактів про ударостійкий Ulefone Armor 5

Ulefone Armor 5 – унікальний у своєму роді гаджет. Він має захист від води за стандартом IP68 і не схожий на інші міцні смартфони. Але, не одним тільки дизайном новинка виділяється серед конкурентів: розповідаємо про п’ять найбільш цікавих фактах про Armor 5.

1. Ulefone Armor 5 став першим ударостійким смартфоном із вирізом в екрані. Таке інженерне рішення дозволило максимально задіяти площу дисплея, не збільшуючи габарити. При діагоналі 5,85 дюйма він набагато компактніший, ніж його конкуренти зі схожими розмірами екрану. Крім того, витягнута форма дозволяє відображати більше контенту в соціальних мережах, браузері або іграх.

2. Співвідношення сторін екрану 19:9 і гладкий металевий корпус дозволили зробити Ulefone Armor 5 вужчим – не тільки в анфас, а й в профіль. У результаті він не здається «цеглиною», і буде доречно виглядати у повсякденному житті.

3. Завдяки захисту за стандартом IP68 смартфон не боїться води і пилу. Йому не страшні занурення на глибину 1 метр тривалістю 30 хвилин. Завдяки цьому гаджет можна використовувати для зйомки в басейні або в морі. Для наочності виробник продемонстрував цю особливістю на відео:

4. Смартфон працює під управлінням актуальної операційної системи Android 8.1 Oreo і побудований на базі восьмиядерного процесора Helio P23. Останній відноситься до нового покоління чіпсетів MediaTek з підвищеною оптимізацією енергоспоживання. А 4 ГБ оперативної пам’яті і накопичувач на 64 ГБ забезпечують стабільну роботу в режимі багатозадачності.

5. Ще одна важлива деталь – акумулятор ємністю 5 000 мАг. Виробник обіцяє до 10 годин роботи в режимі відтворення відео. При помірному використанні автономності вистачить до двох днів. Крім того, він підтримує функцію швидкої бездротової і дротової зарядки.

Також, Armor 5 отримав подвійну основну камеру на 16 Мп, Фронталку з розширенням 13 Мп, NFC для безконтактної оплати, підтримку OTG для підзарядки інших пристроїв, два слоти для SIM-карт з 4G LTE і розблокування відбитком пальця або скануванням лиця.

Детальна інформація про Ulefone Armor 5 опублікована на офіційному сайті виробника. Придбати смартфон можна в фірмовому магазині на AliExpress.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.