Як оновити iPhone, iPad і iPod до iOS 12

iOS оновиться до дванадцятої версії вже 17 вересня. Розібралися, які пристрої Apple сумісні з апдейтом і як його встановити.

Список девайсів, які зможуть отримати свіжу версію операційної системи, не змінився з моменту виходу iOS 11. У нього входять iPhone 5S і новіші, iPad mini 2 і новіші, а також iPod Touch 6th. Всього 26 пристроїв:

 

Створення резервної копії

Якщо при установці iOS 12 щось піде не так, є ймовірність втрати дані. Тому слід перед апдейтом створити резервну копію пристрою. Через iCloud це робиться в такий спосіб:

Зайдіть в «Налаштування» смартфона або планшета
Тапніть на власне ім’я і виберіть iCloud
Активуйте пункт «Резервна копія в iCloud»
Натисніть «Створити резервну копію» не відключаючи від Wi-Fi під час процесу.

Оновлення через OTA

Якщо пристрій підключено до Wi-Fi, є можливість його оновити без комп’ютера. Для цього потрібно перевірити наявність апдейта в меню «Налаштування»> «Основні»> «Оновлення ПЗ». Далі девайс запропонує завантажити і встановити iOS 12 – більше нічого від користувача не потрібно.

Оновлення через iTunes

Щоб не перевантажувати сервери, Apple поширює поновлення по черзі. Однак є спосіб прискорити отримання оновлення, якщо поруч є комп’ютер з встановленим iTunes.

Для початку варто перевірити, чи остання  версія iTunes встановлена ​​на Mac або Windows. Після підключення та визначення iPhone, iPad або iPod, в меню «Огляд» буде доступний пункт «Оновити». Натисніть «Завантажити та оновити» для установки.

iOS 12 приносить збільшення продуктивності, Siri Shortcuts, функції штучного інтелекту для «Фотографій» і поновлення стандартних додатків. Крім iOS 12, 17 вересня вийде watchOS 5. macOS Mojave стане доступна 24 вересня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.