Нові iPhone не дивують своєю продуктивністю

Менше, ніж через добу після презентації нових iPhone в базі даних бенчмарка Geekbench вже з’явилися результати тестування смартфонів. Нагадаємо, всі три моделі (iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR) отримали новий процесор A12 Bionic, виконаний по передовому 7-нм техпроцесу. Судячи з результатів бенчмарка, приріст продуктивності в новинках не такий великий, як очікувалося.

В A12 Bionic використовується шестиядерний центральний процесор, чотирьохядерний графічний прискорювач і восьмиядерний блок нейронних обчислень. За словами Apple, продуктивність CPU зросла на 15% при зниженні енергоспоживання на 50%, а GPU став на 50% швидше.

iPhone XS Max, який ідентичний за характеристиками iPhone XS, набрав в одноядерному тесті 4 813 балів, а в багатоядерному – 10 266 балів. Більш доступний iPhone XR продемонстрував 4 754 і 9 367 очок відповідно. Для порівняння, торішній iPhone X з процесором A11 Bionic видає в Geekbench близько 4 300 і 10 500 балів відповідно. Таким чином, продуктивність нових смартфонів залишилася практично без змін, але, навіть так вони обходять всіх конкурентів на Android.

Із тесту також стало відомо, що iPhone XR отримав 3 ГБ оперативної пам’яті, а iPhone XS і iPhone XS Max – по 4 ГБ. В оригінальному iPhone X було 3 ГБ оперативної пам’яті.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.