AMD працює з Microsoft і Sony над «секретними інгредієнтами»

Ліза Су, керівник AMD, дала журналістам новий привід попліткувати про долю PlayStation і Xbox. У тому, що ринок приставок чекають зміни, сумніваються хіба що найбільші скептики, але точних відомостей ні в кого немає – лише натяки і чутки. CEO корпорації вміло скористалася цією ситуацією. Досить було лише обмовитись про співпрацю з Sony і Microsoft, і ЗМІ тут же знову заговорили про наступне покоління консолей.

Днями Ліза Су стала запрошеним гостем програми Mad Money на CNBC. У ході бесіди вона розповіла журналісту про поточний стан AMD і про плани на майбутнє. Не обійшлося і без згадки ігрової сфери, яку Су назвала одним з важливих напрямків для компанії:

“Людям потрібно все більше комп’ютерних потужностей. Тільки подумайте про Геймінг в наш час:  двозначне зростання! Чи говорите Ви про PC, про консолі, про хмарні технологі – всі ці сфери потребують високих потужностей. І це ідеальний ринок для нас.”

На думку CEO, унікальною корпорацію робить те, що вона пропонує індивідуальні рішення для всіх своїх партнерів. Так, крім роботи над PC і хмарними технологіями в цілому, виробник приділяє багато уваги Sony і Microsoft окремо. Спільно з двома гігантами ігрової індустрії компанія працює над консолями, і у кожної з них є свій «секретний інгредієнт», з яким і допомагає AMD.

Президент не розповіла, про які конкретно технології йде мова, проте, преса підхопила її слова. У своєму інтерв’ю Ліза Су зазначила, що нинішні проекти, ймовірно, доберуться до ринку тільки через кілька років, і журналісти припустили, що це натяк на нові консолі. Раніше в мережі з’явилася інформація про те, що AMD розробила нову архітектуру GPU спеціально для PlayStation 5, а Microsoft планує звернути свою увагу на хмарний геймінг. Можливо, саме про ці «секретні інгредієнти» й говорила CEO.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.