Sony Xperia XA2 Plus з підтримкою Hi-Res Audio дістався прилавків

Компанія Sony оголосила про старт продажів  нового смартфона Xperia XA2 Plus. Апарат отримав широкоформатний екран із співвідношенням сторін 18: 9, акумулятор підвищеної ємності з підтримкою швидкої зарядки і восьмиядерний процесор Snapdragon. Крім того, це перший смартфон середньої цінової категорії з підтримкою технології Hi-Res Audio.

Xperia XA2 Plus оснастили 6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +, співвідношенням 18: 9 і тонкими рамками. Вся передня сторона захищена від подряпин і ударів загартованим склом Corning Gorilla Glass 5. Смартфон підтримує режим міні-дисплея, що дозволяє перемикатися між зменшеним і повноекранним інтерфейсом для зручності введення тексту і роботи однією рукою. Розблокувати пристрій можна за допомогою сканера відбитків пальців на тильній стороні.

У новинці встановлений восьмиядерний процесор Snapdragon 630, а за автономність відповідає акумулятор на 3 580 мАг. Xperia XA2 Plus підтримує технології розумної зарядки. Smart Stamina збільшує час автономної роботи протягом дня, а Battery Care і адаптивна зарядка Qnovo забезпечують тривалий термін служби акумулятора. Смартфон також підтримує режим швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 3.0.

За зйомку фото і відео відповідає 23-мегапіксельна основна камера з сенсором Exmor RS розміром 1 / 2,3 дюйма, що володіє чутливістю ISO 12 800. Камера підтримує запис відео в форматі 4K і сповільнену зйомку зі швидкістю 120 кадрів в секунду. Ширококутна 8-мегапіксельна фронтальна камера з кутом огляду 120 ° підтримує режим «Портретного Селфі» з ефектами Beauty і боке для настройки фокусу в реальному часі і створення розмитого фону. 

При покупці Xperia XA2 Plus в період з 12 по 30 вересня в подарунок можна буде отримати стереогарнитуру Sony STH40D з технологією відкритого звуку, що дозволяє чути те, що відбувається навколо.

                                                                                                                Sony STH40D

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.