Poptel P10: найтонший ударостійкий смартфон з вигодою $ 40

Poptel P10, що вийшов в серпні цього року  заявлений виробником, як найтонший захищений смартфон в ударостійкому і водонепроникному корпусі. Крім підвищеної життя від барареї він пропонує сучасну начинку: восьмиядерний процесор Helio P23 і 4 ГБ оперативної пам’яті для швидкої роботи, NFC для безконтактної оплати і сканер відбитків пальців для підвищеної безпеки. З 12 по 17 вересня виробник пропонує придбати модель з вигодою $ 40.

Смартфон оснащений 5,5-дюймовим IPS-дисплеєм з сучасним співвідношенням сторін 18: 9, яким зручніше користуватися за рахунок витягнутої форми. Більш того, апарат має невелику товщину і не дуже брутальний дизайн, що рідкість для захищених апаратів з ударостійким корпусом.

Днями компанія розширила колірний ряд лінійки: крім оранжевого, синього і сірого тепер доступні зелений і класичний чорний варіанти корпусу.

Щоб продемонструвати смарфтон в дії, Poptel опублікувала відео з його розпакуванням, де представники компанії показали швидкість роботи інтерфейсу, можливості і продуктивність в іграх, а під кінець апарат протестували в бенчмарку.

 

Poptel P10 без проблем впорався з запуском популярних онлайн-ігор, таких як PUBG Mobile і Arena of Valor, а в бенчмарке AnTuTu набрав 84 638 балів – значення не рекордний, але достатнє для повсякденного використання. Такі результати досягаються за рахунок комбінації восьмиядерного процесора MediaTek Helio P23, що працює на частоті до 2,0 ГГц, і 4 ГБ оперативної пам’яті.

На зворотному боці розташувалися 13-мегапіксельна камера з сенсором Sony, сканер відбитків пальців і потужний світлодіодний спалах. Також в Poptel P10 є модуль NFC, завдяки чому його можна використовувати для оплати покупок за допомогою Google Pay.

З 12 по 17 вересня виробник знижує ціну на Poptel P10 в магазині на AliExpress. Вигода при покупці складе $ 40 – смартфон можна буде придбати за ціною $ 189,99 при середній вартості по ринку $ 230. Вартість актуальна на дату публікації.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.